Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este locul ideal pentru vacanța, oferind servicii de calitate și o amplasare direct pe plaja

Descriere:

Hotelul este locul ideal pentru vacanța, oferind servicii de calitate și o amplasare direct pe plaja

Localizare:

Hotelul Mendi se află în Kalandra, în prima peninsulă a Insulei Halkidiki. Complexul modern oferă camere cu vedere directă la plajă, grădină bine întreținută și piscină.

Website:

https://www.mendi-hotel.gr/

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de piscina exterioara, bar, restaurant, cafenea, plaja; sezlonguri si umbrele contra cost, bar pe plaja, servicii rent-a-car (la cerere, contra cost), sala de conferinte, gradina, mini-market, magazin, biliard, mini golf, masa de tenis, posibilitatea de practicare a sporturilor nautice si parcare in limita locurilor disponibile.

Acces Wi-Fi in zone publice si lobby.

Facilităţi camere:

Camerele standard sunt dotate cu frigider, TV satelit, aer conditionat (contra cost), uscator de par, radio, grup sanitar propriu si balcon.

Studiourile sunt situate la parter. Au intrare din gradina si dispun de: terasa, grup sanitar propriu, uscator de par, chicineta, TV, telefon si aer conditionat.

Apartamentele junior si apartamentele sunt formate din living, dormitor cu pat matrimonial, terasa cu vedere la mare sau gradina.  

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie