Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Panorama Spa Hotel


Descriere

La granita cu muntele Sfant Athos, la nu mare distanta de orasul port Ouranopolis se gaseste Panorama SPA Hotel, ce ofera clipe unice de realaxare si confort celor ce doresc sa exploreze aceasta zona binecuvantata.Localizare
O zona mirifca din peninsula Athos, ajunge sa adaposteasca acest frumos hotel ce este pozitionat la 80 de m distanta de plaja si Marea Egee, la numai 400 de m fata de centrul orasului Ouranopolis, si cam la 125 de km distanta de principalul aeroport din partea de nord a Greciei, respectiv orasul Salonic.

Descriere:
La granita cu muntele Sfant Athos, la nu mare distanta de orasul port Ouranopolis se gaseste Panorama SPA Hotel, ce ofera clipe unice de realaxare si confort celor ce doresc sa exploreze aceasta zona binecuvantata.

Website
http://panorama-spa-hotel.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sala pentru servirea micului dejun, o cafenea cu spatii amenajate si pentru fumatori, Wi-Fi gratuit, facilitati pentru persoane cu disabilitati, parcare gratuita, si tranfer gratuit la centrul de pelerinaje sau in oras.