Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Kato Stalos este o statiune localizata in nordul insulei, cu acces facil catre parcurile insulei fie cu autobus fie cu taxi.Plaja este cu nisip fin pretabila pentru copii si a fost premiata de Uniunea Europeana cu Steagul albastru.Stalos este o zona plina de frumuseti naturale unde iubitorii de sporturi nautice isi pot desfasura diversele activitati.In zona exista numeroase taverne, restaurant,baruri si cafenele.


Localizare:
Lia Apartments sunt situat chiar pe plaja de nisip din Kato Stalos si ofera studiouri si apartamente complet echipate.


Distante:25km distanta fata de aeroportul Chania, plaja Kato Stalos este la 2km, Heraklion aeroport 150km, portul din Souda 10km, Chania 7km, statia de aoutobuz 0km.


Facilitati hotel: acestea sunt sofisticate si moderne, reusind sa satisfaca si cererile celor mai pretentiosi oaspeti
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie, centru inchirieri masini/motociclete. Biciclete, serviciu de curatatorie, parcare privata, plaja privata cu sezlonduri si umbrele, baruri, sala de jocuri, farmacie in apropierea hotelului, piscina pentru adulti si copii in cadrul hotelului Koukouras, animale de compania acceptate, insa pana in 5kg.

Dotari camere:
Camerele sunt dotate cu aer conditionat pentru care se percepe o taxa suplimentara, confortabile, spatioase si atent proiectate pentru a satisface nevoile oaspetilor sai. Acestea au vederi unice la mare de la balcoane sau gradini private. Toate camerele au o chicineta pentru prepararea mesei si sunt dotate cu TV, radio, internet wireless cu plata, telefon, seif cu plata.
Apartamentele sunt formate din dormitor si living.


Taxele locale nu sunt incluse. Acestea se platesc la check-in, la receptia hotelului:
5* 4 euro/camera/noapte
4* 3 euro/camera/noapte
3* 1.5 euro/camera/noapte
2* 0.5 euro/camera/noapte
1* 0.5euro/camera/noapte






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie