Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MELIA CALVIA BEACH


Descriere

Fabulos 8.6 Booking.com Hotelul complet renovat (fostul Sol Antillas) este situat pe malul marii in Calvia, una dintre regiunile cu cele mai multe plaje distinse cu Blue Flag din Mallorca, oferind privelisti uimitoare asupra Golfului Palma si toate serviciile si facilitatile pe care le-ar putea oferi un hotel de categorie superioara. Este locul ideal pentru o vacanta relaxanta alaturi de partener sau familie. Taxa locala: 1-2eur /pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la fata locului! Copiii pana la 16 ani nu achita taxa.

Localizare

Hotelul se afla pe plaja Calvia, la 14 km de centrul orasului Palma si 25 minute de mers cu masina fata de aeroportul din Palma. La 2 km se afla terenul de golf Poniente.

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, depozitarea bagajelor, parcare privata (cu rezervare prealabila, 20 euro/zi), acces gratuit la internet WIFI, restaurant, bar, snack bar, bar la piscina, spalatorie, curatatorie, calcatorie, inchiriere masini, lift, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, room service, supravegherea copilului, piscina exterioara, piscina interioara, prosoape de plaja, centru Spa, centru fitness, divertisment seara, facilitati pentru copii, teren de golf (la 3 km).

Facilitati camera

Toate cele 316 camere au acces gratuit la internet WIFI, TV satelit, baie cu cada sau dus, uscator de par, halate si papuci, canapea sau fotoliu-pat, fierbator de apa cu set pentru prepararea ceaiului, seif, aer conditionat individual, telefon, balcon sau terasa. Camerele Melia au capacitate maxima 2 adulti si 1 copil. Camerele Premium The Level au in plus: servicii si facilitati speciale The Level (*), acces la zona Spa cu piscina interioara si sauna, aparat Nespresso, iar capacitatea maxima este de 2 persoane.
(*) acces la sala The Level cu o zona permanenta cu cafea, ceaiuri, apa, prajiturele, gustari si fructe uscate, restaurant deschis la micul dejun si cina, zilnic cocktail-uri alcoolice sau non-alcoolice, aperitive dulci si fructe proaspete (17:00-19:00), ziare si reviste, sala cu canapele si TV satelit, acces la internet WIFI;, zona speciala la receptie; parcare exterioara privata gratuita (in functie de disponibilitate); acces la zona Wellnes din Spa, cu piscina interioara si sauna (este necesara rezervare);terasa solara si piscina exterioara privata; prioritate la rezervarea serviciilor de Spa si la restaurantele A la carte.

Sport si divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, piscina interioara, centru Spa, solarium, centru fitness, divertisment seara (muzica live, DJ, spectacole de acrobatie si altele), animatie, activitati sportive (gimnastica, pilates, antrenament tonic, spinning, cardio box, aqua-gym.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun bufet sau demipensiune. In restaurantul principal, tip bufet se servesc micul dejun si cina. Restaurantul A la carte de pe plaja serveste gustari ziua, si cina. Restaurantul A la carte The Level este exclusiv pentru cei cazati in camerele The Level si este deschis pentru micul dejun (07:30-10:30) si cina (19:00-22:00). Restaurantul A la carte de pe terasa hotelului ofera minunate privelisti asupra marii. Barul hotelului ofera o gama variata de bauturi, in timp ce la cafenea se pot servi diverse feluri de cafea, sucuri, sandvisuri, salate, paste si produse locale.

Facilitati copii

Copiii au la dispozitie piscina, loc de joaca, Baby Club (8 luni-4 ani), Mini Club (5-12 ani). La solicitare se ofera servicii de supraveghere a copilului.

Spa & Wellness

Centrul SPA are piscina interioara (acesul permis persoanelor peste 16 ani), sauna finlandeza, 3 cabine pentru tratamente corporale si faciale si masaj (contra cost).

CONDITII ASIGURARE!

Asigurarea Cocktail Travel Protection fara fransiza – pentru cazurile de storno, valoarea maxima despagubita este de 25.000 Ron / rezervare
EXCEPTIE!: pentru anulare inainte de plecare din motive de imbolnavire sau carantina cauzata de o epidemie sau pandemie (ex: Covid19) - se aplica fransiza 30%
Riscurile acoperite si sumele maxim despagubite le regasiti in Insurance Product Information Document care poate fi descarcat AICI

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/
 
Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.
 
Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.