Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lindos Imperial Resort & Spa


Descriere

Hotelul Lindos Imperial ofera servicii impecabile si facilitati de cea mai buna calitate, fiind recomandat atat pentru familii, cat si pentru cupluri sau grupuri.

Localizare

Hotelul Lindos Imperial este situat intr-o locatie minunata, la malul marii, in orasul Kiotari, la 10 km de statiunea Lindos, 50 km de Rhodos si la 55 km de aeroport.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de receptie, 4 restaurante, baruri, exchange, rent-a-car, Spa & Wellness, piscina interioara, hammam, sauna, masaj (contra cost), minimarket, magazine de suveniruri, boutique, loc de joaca pentru copii, mini club ( pentru copii intre 4 – 12 ani ), piscina exterioara cu umbrele si sezlonguri, piscina pentru copii.

Facilitati camere

Hotelul detine 451 de camere, elegante si spatioase, ce pun la dispozitia oaspetilor urmatoarele facilitati: aer conditionat, telefon, TV satelit, LCD, seif, mini frigider, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon / terasa.

Activitati/Divertisment

Oaspetii pot merge la teatrul din incinta hotelului, sala de fitness, teren de tenis, mini fotbal, volei pe plaja privata, diverse sporturi acvatice. Hotelul organizeaza, de asemenea, programe de animatie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Seif
Schimb valutar
Rent-a-car
Parcare
Loc de joaca pt copii
Camera pentru bagaje
Bar
Asistenta medicala
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Lux

Locatie