Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mitsis Lindos Memories -Adult Only


Descriere

Lindos Memories Wellness and Spa va invita sa va relaxati intr-un decor deosebit inspirat din basmul "1001 nopti" , iar personalul bine pregatit va sta la dispozitie pentru a va asigura tot confortul de care aveti nevoie, fiind alegerea ideala pentru tinerii indragostiti.

Localizare

Hotelul Lindos Memories se afla pe plaja, la 1.5 km de Lindos si 50 km de aeroport.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai: receptie, restaurant principal, restaurant a la carte, snack bar, bat la piscina, schimb valutar, internet contra cost, minimarket, magazin de suveniruri, 12 sali de conferinta, servicii medicale contra cost, piscina exterioara, (sezlonguri si umbrele gratuit); piscina pentru copii, miniclub (contra cost), teren de joaca, baby-sitting (contra cost).

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu baie proprie (cada sau dus, uscator de par, WC), aer conditionat individual, TV satelit, minibar, seif gratuit, balcon sau terasa.

Plaja

Plaja hotelului este cu nisip.

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.mitsishotels.com/en/hotels/lindos-memories) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Schimb valutar
Receptie 24h
Loc de joaca pt copii
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Sala de conferinta
Restaurant
Piscina exterioara
CH ( incalzire centralizata )
Babysitting
AC ( aer conditionat )

Locatie