Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: langa mare la 500 metri de o mica plaja in Playa Paraiso, la 10 Km de Costa Adeje si la 30 km de aeroport. Pana la zona de magazine sunt 500 metri.
CAPACITATE: 509 camere.
FACILITATI HOTEL: o cladire princiapala cu 9 etaje si 27 de vile, restaurant principal cu terasa, restaurant Playa tematic, Lounge Bar, Atrio Bar, bar la piscina, 2 psicine 720 /630 m2 din care una incalzita iarna, psicina pentru copii 57 m2 incalzita iarba, sezlonguri si umbrele la piscina, terasa insorita, miniclub pentru copii RiuLand, loc de joaca pentru copii, salon de infrumusetare si masaj (contra-cost), coafor, fitness (gratuit), parcare gratuita, accepta plata cu cardul: Mastercard, Visa, Diners, magazine, wireless (contra-cost). Sistemul de masa este all inclusive cu mesele principale tip bufet, prajituri, cafea, seri tematice ( bucatarie italiana sau locala), bauturi locale alcoolice si non alcoolice se servesc nelimitat in barurile hotelului si in restaurant pana la miezul noptii.
FACILITATI CAMERE: Camerele duble standard au in jur de 40 m2, 2 paturi 100x200 cm. Camerele family au 75 m2, dispun de 2 paturi 100x200 cm in dormitor, living separate prin usa cu canapea extensibila, baie cu cada si dus, toaleta de serviciu. Senior Suite dispune de 2 dormitoare, living separate cu sofa, 2 bai cu cada si dus, 2 balcoane sau o terasa cu vedere la mare, toaleta de serviciu si au in jur de 90 m2. Vilele dispun de 2 dormitoare, living separate cu sofa, 2 bai (una din ele cu dus), terasa cu vedere la mare, unele vile sunt mai spatioase si baie cu cada cu hidromasaj, suprafata lor este de 150 m2. Toate camerele sunt dotate cu: baie cu dus si uscator de par, telefon, aer conditionat, minibar, TV prin satelit, seif, balcon sau terasa.
ACTIVITATI: fitness, fitness in grup in zona RiuFit, teren de tennis, echipament de tenis (cu depozit), teren multifunctional, programe de animatie in timpul zilei pentru copii 4-7 ani si 8-12 ani in cadrul RiuLand, programe de animatie in timpul zilei si seara pentru adulti, muzica live, spectacole seara, billiard (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie