Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Xenios Anastasia Resort SPA


Descriere

Descriere hotel
Anastasia Resort and SPA este situat pe malul Marii Egee, intr-un loc linistit, la aproximativ 3 km de cel mai apropiat sat de pescari Nea Skioni.
Hotelul are 115 camere frumoase si spatioase, cu vedere la mare sau la munte. Toate camerele au baie de marmura, articole de toaleta,, Wi-Fi gratuit, seif, uscator de par, TV cu ecran plat si satelit, telefon cu linie directa, aer conditionat, frigider, minibar si balcon sau veranda. Pentru familii exista posibilitatea unor apartamente mari sau camere comunicante. Hotelul ofera, de asemenea, un centru spa, o sala de gimnastica, tenis de masa si serviciu gratuit de transfer la cel mai apropiat sat.
Camerele tip economy (no view) sunt camere cu demisol fara vedere, au doar o fereastra (nu un balcon), camere cu aceleasi facilitati ca si camerele normale.
Camere hotel
Baie cu dus, feon, aer conditionat, TV satelit, muzica, telefon, seif, frigider, halate de baie, prosoape de plaja, acces internet si balcon.
Facilitati hotel
Piscina exterioara, piscina pentru copii, restaurant principal, bar la piscina, taverna, lobby bar, beach bar, centru SPA: piscina interioara, jacuzzi, sauna, salon de masaj, tratamente faciale si corporale, coafor, sala de fitness, internet WiFi, salon cu TV,minimarket, teren de joaca, gradinita, baby sitting (la cerere), sala de biliard, masa de ping-pong, cinema, jocuri electronice, volei pe plaja, plaja private, parcare.
Descriere masa
Demipensiune / All Inclusive

Demipeniunea include mic dejun si cina, bauturi racoritoare , cafea in timpul meselor

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie