Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotel Laguna Mare este situat în inima Albeniei, la doar 100 de metri de plajă. În apropriere se află centrul balneologic Medica ți SPA Elements în hotelul Flamingo Grand Hotel & Spa, iar aleea de cumpărături a stațiuni se află la 150 de metri distanță.

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispoziția clienților recepție 24 de ore, serviciu de trezire, serviciu de taxi, schimb valutar, biblioteca pe plajă în fața hotelului Kaliopa, animație, piscină în aer liber cu secțiune pentru copii în Laguna Garden, restaurant principal cu terasă lângă hotel, Lobby Bar, seif la recepție (contra cost), Wi-Fi gratuit în întregul hotel.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de pat dublu sau paturi twin, aer condiționat, canapea sau fotoliu, telefon, birou cu scaun, minibar, iar la cerere se oferă seif în cameră, fier și masă de călcat. În plus, se pot conecta cu camera alăturată. Baia include uscător de păr și oglindă cosmetică. Balconul este mobilat cu scaune și masă. La cerere, se oferă pătuț pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Lift
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie