Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Arcadion este situat in centrul orasul Corfu Town, oferind o priveliste superba asupra imprejurimilor. Fiind amplasat in capitala insulei, Hotel Arcadion faciliteaza accesul la unele dintre cele mai importante obiective turistice din Corfu. Hotelul este potrivit celor care vor sa se bucure de agitatia placuta a capitalei corfiote.Facilitati camere
Fiecare cameră spațioasă de la Arcadion este amenajată cu mobilier lucrat manual și țesături bogate,aceasta este dotata cu baie proprie, uscator de par, TV, aer conditionat, wi-fi gratuit, telefon, mini-bar, seif.

Facilitati hotel
Hotelul are la dispozitia oaspetilor sai room service, restaurant, bar, salon pentru mic dejun, terasa pe acoperis, parcare in apropierea hotelului (contra cost), internet wireless.

Localizare
Hotelul este localizat in capitala insulei Corfu, Corfu Town (Kerkyra), la 5 kilometri de aeroport si 400 de metri de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Room service
Restaurant
Parcare
Camere nefumatori
Bar

Locatie