Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Louis Corcyra Beach Hotel


Descriere

Un hotel cu servicii ireprosabile unde oaspetii se pot relaxa traind momente placute impreuna cu familia și prietenii. Un complex primitor și unic, situat intre doua golfulete naturale magnifice, cu ape line și potrivite pentru copii, acest hotel se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, de la cei în cautare de odihna, pana la cei ce doresc un concediu activ și animat.Website:
https://louiscorcyrabeach

Localizare:
Hotelul Louis Corcyra Beach este situat pe plaja din Golful Gouvia, la500 m de centrul statiunii și la 9km de orașul Corfu. Aeroportul International Corfu se afla la 10km de proprietate.

Descriere:
Un hotel cu servicii ireprosabile unde oaspetii se pot relaxa traind momente placute impreuna cu familia și prietenii. Un complex primitor și unic, situat intre doua golfulete naturale magnifice, cu ape line și potrivite pentru copii, acest hotel se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, de la cei în cautare de odihna, pana la cei ce doresc un concediu activ și animat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de 3 restaurante, inclusiv restaurantul cu specific oriental Mura by Akakiko, 4 baruri, 3 piscine și un club al copiilor, aproape zilnic sunt organizate seri tematice și spectacole de divertisment,gradina, jacuzzi, teren de tenis, fotbal, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii.