Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ORKA SUNLIFE RESORT AND AQUAPARK


Descriere

Bine : 7.8 Booking.com Orka Sunlife Resort Hotel se află în zona Fethiye şi oferă servicii all inclusive. Oaspeţii au la dispoziţie un serviciu de transfer gratuit la plaja Ölüdeniz, situată la numai 7 minute cu mașina. Accesul WiFi este gratuit în întregul hotel.

Localizare

Orka Sunlife Resort Hotel se află în zona Fethiye şi oferă servicii all inclusive.

Facilitati hotel

Oaspeţii au la dispoziţie un serviciu de transfer gratuit la plaja Ölüdeniz, situată la numai 7 minute cu mașina. Accesul WiFi este gratuit în întregul hotel.

Facilitati camere

Hotelul oferă camere cu aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și minibar aprovizionat cu băuturi răcoritoare gratuite.

Drinks & Food

Oaspeții pot savura o gamă largă de preparate turcești și internaționale la localurile variate ale hotelului, care includ restaurantul Shine tip bufet, restaurantul turcesc à la carte Hezarfen, un restaurant chinezesc și restaurantul italian Galileo. Pe tot parcursul zilei sunt disponibile băuturi, gustări, înghețată și ceaiuri la ora 17:00, la barul Sunspot de la piscină, barul Galaxy din hol, barul Milkway cu terasă sau barul Nebula cu discotecă.

Sport si Divertisment

Hotelul dispune de piscină în aer liber cu 5 tobogane și piscină interioară.

Oaspeții se pot antrena în centrul de fitness sau se pot relaxa în baia turcească sau la saună. La un cost suplimentar, sunt disponibile facilităţi de spa și masaje.

Activitățile includ minifotbal, baschet, sporturi nautice, volei, biliard, tenis de masă și miniclub. În fiecare noapte, personalul de divertisment organizează diferite spectacole la teatrul în aer liber al hotelului.

ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

CONDITII ASIGURARE!

Asigurarea Cocktail Travel Protection fara fransiza – pentru cazurile de storno, valoarea maxima despagubita este de 25.000 Ron / rezervare
EXCEPTIE!: pentru anulare inainte de plecare din motive de imbolnavire sau carantina cauzata de o epidemie sau pandemie (ex: Covid19) - se aplica fransiza 30%
Riscurile acoperite si sumele maxim despagubite le regasiti in Insurance Product Information Document care poate fi descarcat AICI

Conditii de plata si penalizare

 

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

 

Informatii standard

 

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

 

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/

Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.

Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.