Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRONWELL RAHONI PARK HOTEL


Descriere

9,0 Booking.com/4.5 Tripadvisor Rahoni Cronwell Park Hotel Adults Only este un loc special unde turistii pot evada din rutina. Asigura servicii si facilitati de 5 stele care il fac locul perfect pentru o vacanta romantica sau o excursie cu prietenii in care pot sa profite de soarele, linistea si frumusetea regiunii.Spa & Wellness
Cele 4 saune, salile de masajsi zona “Infrared Lounge” sunt completate de piscina cu hidromasaj incalzita pentrua asigura relaxarea clientilor.

Drinks & Food
Restaurantul Skioni intampina clientii cu o atmosfera primitoare, semineu si bucatarie europeana si mediteraneana. Pe timpul zilei, turistii au la dispozitie un open bar numit Panorama, un lobby-bar si un beach bar.

Sport & Divertisment
Turistii pot practica urmatoarele sporturi: tenis de masa, ciclism, scuba diving, badminton, volei, darts, sau se pot mentine in forma in sala de fitness si la aqua aerobic din incinta hotelului si de pe plaja. In Kallithea se afla Templullui Zeus, in Calandra, Templul lui Poseidon, iar in Agiou Nicolaou, biserica cu arhitectura unica Sf. Demetrius.

Localizare
Hotelul se afla in regiunea Nea Skioni a bratului Kassandra din Halkidiki. Orasul Salonic se afla la aprox 115km, iar Aeroportul International la 102km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de un restaurant si 3 baruri, piscina exterioara, SPA, sala de fitness, sali de conferinta, Wi-Fi, servicii medicale, seif, wake-up call. Plaja se afla la 150m de hotel.