Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TORONI BLUE SEA


Descriere

3.0 Tripadvisor Hotelul Toroni Blue Sea este un complex in forma de amfiteatru cu 2 corpuri, in jurul piscinei exterioare. Hotelul este destinatia perfecta pentru cei care doresc sa viziteze orasul antic Toroni sau sa organizeze o excursie la muntele Athos sau Meteora dar si sa aiba posibilitatea de a pescui in golful Toroneos. Spa & Wellness
In spa-ul hotelului, turistii se pot relaxa in saunele turcesti si suedeze sau in salile de masaj care ofera diferite tipuri de terapii.

Drinks & Food
Taverna restaurant Stergios ofera atat privelisti mirifice asupra Marii Egee, cat si delicatese traditionale. Restaurantul este deschis de dimineata, pana la miezul noptii. In fiecare sambata, turistii se pot bucura de muzica live greceasca.

Localizare
Hotelul se afla in orasul Toroni, pe bratul Sithonia al regiunii Halkidiki, la aprox 140km de orasul Salonic si la 128km de Aeroportul International din Salonic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aflat la aprox 100m de plaja, hotelul dispune de un restaurant traditional grecesc, centru SPA, Wi-Fi gratuit in lobby, sala de sport, parcare privata, piscina exterioara cu bar, supermarket si servicii rent-a-car.