Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

XENIOS LOUTRA VILLAGE BEACH


Descriere

8,3 Booking.com/3.5 Tripadvisor Complexul Loutra se afla departe de atmosfera agitata a resorturilor faimoase din Halkidiki. Satul Loutra combina relaxarea si experienta spa-urilor termale cu distractia din statiunile invecinate. Este inconjurat de stanci si pini care il fac un loc ideal pentru ciclism montan si plimbari pe munte. Spa & Wellness
Clientii se pot bucura de ape termale la 39 de grade Celsius provenite dintr-un vulcan inactiv. Resortul ofera piscine exterioare si interioare, saune si hammam-uri. Apa termala, bogata in saruri minerale, iod, CO2, calciu si magneziu este recunoscuta pentru proprietatile terapeutice.

Drinks & Food
Fiecare vila dispune de restaurante si baruri, iar micul dejun poate fi servit in camera contra cost.

Sport & Divertisment
Turistii pot faceciclism montan, echitatie, plimbari pe munte, turism religios si spa. Este locul perfect, cu carari care conduc pana la 100m altitudine de unde poate fi admirata o priveliste idilica.

Localizare
Aflat pe bratul Kassandra al peninsulei Halkidiki, complexul este la o distanta de 120km de Aeroportul International Salonic, in satul Loutra.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Complexul se afla la aprox 100m de plaja. Dispune de: restaurant, receptie non stop, spa, centru pentru sporturi acvatice, centru pentru ciclism montan, camera pentru bagaje.