Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHRISTINA STUDIOS


Descriere

Superb 9.1 Booking.com Complexul de 3 cladiri inconjurat de o gradina inflorita se afla la 3 minute de plaja Lygia. Langa studiouri se afla un mini market si o brutarie. Orasul Nidri este la 11 km, iar Lefkada este la cca 5 km. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Drinks & Food
Hotelul ofera cazare fara masa. Optional, se poate solicita micul dejun.

Localizare
Complexul de 3 cladiri inconjurat de o gradina inflorita se afla la 3 minute de plaja Lygia. Langa studiouri se afla un mini market si o brutarie. Orasul Nidri este la 11 km, iar Lefkada este la cca 5 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Oaspeti complexului au la dispozitie: receptie 24h, sala pentru micul dejun, piscina pentru adulti si pentru copii, sezlonguri si prosoape la piscina, snack bar la piscina, cabine de schimb, sala cu TV, semineu, acces gratuit la internet WIFI, parcare. Sunt acceptate animalele de companie.