Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ODYSSEY HOTEL


Descriere

Bine 7.7 Booking.com Hotelul inconjurat de verdeata este la 2 minute de plaja din Ayios Nikitas. In apropiere se afla restaurante, magazine si cafenele. Plaja Milos este accesibila cu taxi marin sau intr-o plimbare de 20 minute. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare
Hotelul inconjurat de verdeata este la 2 minute de plaja din Ayios Nikitas. In apropiere se afla restaurante, magazine si cafenele. Plaja Milos este accesibila cu taxi marin sau intr-o plimbare de 20 minute. Orasul Lefkada este la 12 km, iar aeroportul din Preveza la 30 km.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Camerele au aer conditionat, baie cu dus, telefon, mini frigider, TV, balcon sau terasa, acces gratuit la internet WIFI. Capacitatea maxima a camerei duble este 3 persoane.