Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Hawaii este unicat in statiunea Mamaia datorita faptului ca toate cele 25 apartamente si 5 camere duble au vedere frontala spre Marea Neagra precum si pozitiei privilegiate care apropie turistul de zona de nord a Statiunii Mamaia, unde se afla majoritatea cluburilor, plajelor exclusiviste si zonele de distractie.Camerele sunt prevazute cu sistem de acces control in camera pe baza de cartele magnetice, acces la High Speed Internet wireless gratuit in camera, restaurant si pe plaja din fata hotelului, TV led, instalatie de climatizare, minibar, safe, grup sanitar cu cabina de dus, uscator de par, 2 telefoane in camera si in baie cu acces international, terase mobilate cu vedere frontala la mare.


La parterul hotelului,langa aleea de promenada pe malul marii se afla restaurantul Fabaria ,cu meniu international,unde se serveste micul dejun precum si celelalte mese.
Roomservice intre orele 07.00 - 23.00.
Locatia dispune de parcare proprie cu acces controlat prin bariera,aceasta fiind gratuita in limita locurilor disponibile.
High Speed Internet wireless gratuit in camera,restaurant si pe plaja din fata hotelului.
Accesul animalelor de companie nu este permis.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti:
- Un copil in varsta de 0-2,99 ani are gratuitate la cazare si mic dejun.
Infantul beneficiaza de patut gratuit,la cerere.
- Doi adulti si un copil in varsta de 3-8,99 ani vor fi cazati in camera dubla cu pat suplimentar,
Doi adulti si doi copii in varsta de 3-8,99 ani vor fi cazati in camera dubla cu pat suplimentar urmand a se achita cazare si mic dejun pentru ambii copii.
Copilul cu varsta peste 9 ani este cosiderat adult.
Doi adulti si un copil in varsta de 3-8,99 ani vor fi cazati in apartament,copilul urmand a achita 50% din valoarea micului dejun .
Doi adulti si doi copii in varsta de 3-8,99 ani vor fi cazati in apartament ,fiecare copil urmand a achita 50% din valoarea micului dejun .
In apartament se pot caza maxim 4 persoane
Pentru pat suplimentar tariful este de 190 lei/noapte.Acesta se va instala la cerere doar in camera dubla.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.