Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Hotelul este complet renovat in anul 2005 si ofera conditii ireprosabile de cazare.

Localizare
Complexul 2D este situat in centrul statiunii Neptun, pe marginea lacului, intr-o zona linistita, plina de verdeata, la o distanta de aproximativ 250 m de plaja.

Distante

- 9 km de centrul orasului Mangalia
- 44 km de centrul orasului Constanta

AGREMENT
- piscina proprie in aer liber(adulti si copii) cu bar de zi;
- piscina acoperita;
- centru SPA in cadrul complexului(masaj,tratamentecorporale,sauna,cosmetica,coafor),contra cost;
- loc de joaca pentru copii;
- in imediata apropiere: terende tenis,lacul Neptun,gradina de vara,centru comercial;
- plaja la aproximativ 300 m.

Facilitati
Hotelul este va pune la dispozitie urmatoarele facilitati si servicii: lobby cu receptie, camera de bagaje, restaurant de 350 locuri cu terasa, grill cu terasa, sala de conferinte (150 locuri), centru de conferinte (50 locuri), 4 sali pentru workshop-uri, 2 piscine exterioare, o piscina interioara cu jacuzzi, centru SPA (09:00-18:00)

Facilitati copii
- loc de joaca

Camere
Complexul 2D are un total de 321 camere.

Tipuri camera

Hotelul va pune la dispozitie 321 spatii de cazare structurate astfel:
-42 camere superioare (matrimoniale, duble)
-30 camere superioare cu canapea extensibila (family)
-236 camere standard (matrimoniale, duble si duble cu pat suplimentar)
-9 apartamente
-4 camere pentru persoane cu dizabilitati

Elementele de design alese creeaza spatii armonioase pentru toti oaspetii nostri, fie familii cu copii, tineri in cautare de distractie sau oameni de afaceri. Camerele standard extrem de confortabile au un design clasic, nuantele echilibrate contribuind la relaxarea dumneavoastra. Camerele superioare au un design modern cu elemente elegante, de un rafinament aparte.


Restaurant Restaurantul are la etaj iesire la terasa, unde se poate servi inclusiv micul dejun, insa cu siguranta este perfecta pentru organizarea unor evenimente exclusiviste. Salonul principal are capacitatea de 350 de locuri, dispunand de bar si terasa. Aici se servesc cele trei mese in regim de bufet suedez, din care micul dejun este inclus in pretul de cazare. Meniul este diferit in fiecare zi, iar unele seri sunt dedicate deliciilor gastronomice de pe mapamond, organizand seri, grecesti, turcesti, mediteraneene, romanesti.
Breakfast: 07.00 -09.30
Lunch : 13.00 - 15.00
Dinner : 19.00-21.00

Demipensiunea este formata din :pranz sau cina si mic dejun.
Pensiunea completa este formata din : cina, pranz si mic dejun.
All inclusive este format din meseprincipale (mic dejun, pranzsi cina), gustari si pachet de bauturipe perioada zilei.

Centru SPA / ZONA RECEPTIE - LOBB : 09.00 - 18.00

Centrul SPA este sanctuarul dedicat relaxarii, sanatatii si frumusetii dumneavoastra, o oaza de revitalizare pentru trup, minte si spirit. Terapiile anti stres si ritualurile de relaxare se imbina perfect cu programele de intinerere sau de imbunatatire a aspectului siluetei.
Oferim masaje terapeutice, termoterapie prin hidromasaj, dus masaj Vichy, bai de plante si impachetari cu parafina.


Wellness SPA - MasajePrin diferitele tipuri de masaj este stimulata producerea de endorfine, ceea ce duce la calmarea corpului si a mintii, eliminand orice urma de stres. Alegeti masajul care ti se potriveste: masaj aromatic de relaxare; gat, umeri si scalp; picioare obosite anticelulitic; Howaian Lomi Lomi; parafina si iasomie sau nuca de cocos; masaj cu pietre calde, e.t.c

Wellness SPA - InfrumusetarePentru sanatatea si frumusetea corpului tau iti punem la dispozitie terapii Spa cu rol in hidratarea si regenerarea pielii, anticelulitice si de detoxifiere.

Wellness SPA - SaunaIn cadrul centrului SPA al Hotelului 2D, oaspetii pot opta pentru sauna salina, sauna finalndeza sau de o baie turceasca (hammam).
Sauna salina este in secial recomandata pentru tratarea diverselor infectii respiratorii si alergii.Facand sauna finlandeza va detoxifiati corpul, pielea devine foarte fina, relaxarea muschilor, alinand durerile cauzate de artrita si va cresteti rezistentei organismului la infectii.
Hammam-ul sau baia turceasca este momentul suprem al relaxarii, intr-o atmosfera incalzita si masaj pentru ca tot stresul si tensiunea acumulata in timp sa fie date uitarii.Wellness medical In centrul SPA al complexului Hotelier 2D nu punem accent doar pe imbunatatirea aspectului exterior si a starii de spirit, ci si pe imbunatatirea starii sanatati.

Alte facilitati ale hotelului:
Piscina exterioara - gradina interioara: 09.00- 20.00
Pisicna interiara - zona spa : 09.00 - 20.00
Piscina copii - Gradina interiara: 09.00 - 20.00
Jacuzzi - zona spa: 09.00 - 20.00
Sauna firlandeza -z ona spa: 09.00 - 20.00
Sala de fitness - zona spa : 09.00 - 20.00
Loc de joaca pentru copii - gradina interiara: 09.00 - 20.00
Sala de conferinta Neptun - 150 locuri: 07.00 - 20.00
Sala de conferinta Lac - 40 locuri: 07.00 - 20.00
Sala de conferinta Delta 1 - 25 locuri: 07.00 - 20.00
Sala de conferinta Delta 2 - 25 locuri: 07.00 - 20.00
Sala de conferinta Delta 3 - 25 locuri: 07.00 - 20.00


Va informam ca incepand cu anul 2021, s-a instituit taxa speciala de statiune in valoare de 5 lei/persoana/zi,taxa care se va incasa la receptia structurilor de cazare turisticaclasificata, de la persoanele care beneficiaza de serviciile de cazare ( persoanelepeste 18 ani ). Taxa constituie venit cu destinatie speciala , fiindutilizata pentru dezvoltarea infrasctucturii turistice si de intretinere adestinatiei turistice Mangalia si punerea in valoare a patrimoniului turisticdin Mangalia si statiunile aferente.
Va rugam sa informati toti turisti care au achizitionat, sau vor achizitiona,servicii la Hotel 2D resort & spa pentru a nu le creea neplaceriacestora in momentul cazarii.

Hotelul 2D resort & spa nu mai ofera sauna finlandeza ca si serviciu gratuit pentru turisti. Acest serviciu se va achita conform tarifelor afisate la receptie sau la centru spa din incinta complexului.

*Tarifele includ- TV, CATV, minibar (consumatie contra cost),telefon, aer conditionat, mic dejun insistem bufet suedez, acces gratuit la piscina in aer liber, piscina acoperita, jacuzzi, sala sport, loc de joaca pentru copii, acces internet wireless in spatii comune si camere .


*Hotelul accepta animalede companie care poseda carnet de sanatate si pentru care se achitasuplimentar 60 lei/zi indiferent de perioada


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie