Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Lilia a fost complet reconstruit in 1999 si este situat langa plaja, in partea de nord a statiunii Nisipurile de Aur, la aproximativ 600 m de centrul statiunii. Acest hotel ofera cazare si servicii la un inalt standard.
FACILITATI HOTEL: Hotelul ofera turistilor: un restaurant principal, barbecue, berarie, club de noapte, lobby bar, si pe perioada verii, sky bar, piscine , in gradina si pe acoperis, salon de infrumusetare, masaj, room service, seif, casa de schimb valutar.
Info parcare: parcarea este contra cost : 10 euro /masina /zi si se plateste la hotel, nu se poate rezerva/ garanta din agentie.

FACILITATI CAMERE: 174 de camere duble, 47 de apartamente cu 2 paturi si 8 apartamente cu 4 paturi. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, TV satelit, mini bar, baie cu dus, uscator de par si balcon.
Servicii:
- mic dejun : 07:30 -10:00, pranz: 12:00 -14:00 - mancaruri reci si calde, bauturi; cina: 18:30 -21:00 - bufet mancaruri reci si calde, bauturi (se ofera si la Lobby de la 10:00 - 22:00 - bauturi locale alcoolice cum ar fi bere, vin si bauturi non alcoolice, apa minerala ).
Supliment all inclusive: pensiune completa cu bauturi in timpul meselor si bauturi la lobby bar intre orele 10 -22:00, sucuri si bere la barul de la piscina intre orele 10:00 - 17:00.
SERVICII INCLUSE: accesul la cele 2 piscine din fata hotelului cu sezlonguri, umbrele si prosoape. Accesul la piscina de pe acoperis - contra cost.
OBSERVATII: cazarea a 2 adulti + copil + infant in camera dubla nu se accepta. Anularea rezervarilor cu Early booking se face doar cu 100% penalizare.Acces internet: contra cost





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie