Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Kymata este un mic hotel confortabil, situat pe plaja cu nisip. Acesta este situat intr-una dintre cele mai frumoase locatii de pe Riviera Olimpului, deasupra acestuia, pe o colina inverzita, aflandu-se castelul din Platamonas. Hotelul reprezinta o alegere ideala pentru o vacanta de familie, relaxanta si confortabila.

Localizare

Hotelul Kymata este situat in statiunea Platamonas, la 35 km de Katerini, la 140 km de orasul Salonic, la 155 km de aeroportul Makedonia.

Categorie

3*

Website

http://www.hotelkymata.gr

Facilitati hotel

Piscina, restaurant, bar la piscina, taverna, Wi-Fi, loc de joaca pentru copii, piscine pentru copii, seif, spa, doctor, apel de trezire, sala de conferinte, rent a car/bike, spalatorie, mini-market, mini-club, TV in lobby, transfer aeroport/port, fax/copiator, parcare.

Facilitati camere

Aer conditionat, incalzire, TV prin satelit, telefon, acces gratuit la internet (Wi-Fi), seif (gratuit), frigider, mini-bar (contra cost), cabina de dus cu masaj, uscator de par, balcon / terasa. Jacuzzi camere duble - baie cu jacuzzi. Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe saptamana.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie