Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diamant Residence Hotel and Spa


Descriere

Localizare: la 400 m de plaja, la 2 km de Nessebar.


Facilitati complex : receptive 24 de ore, piscina exterioara pentru adulti cu sectiune pentru copii, mini club pt copii 4 -12 ani, facilitate pt copii : loc de joaca pt copii, topogan, scena pt animatie, prgrame de animatie, fitness, mese de tennis, jocuri pe calculator, wireless la lobby, sezlonguri si umbrelute la piscine, prsoape, sauna, masaj, inchiriere biciclete, coafor, parcare exterioara.


Facilitati camere: 172 de camere din care 127 sunt camere duble, 7 camere single, 1 camera pt personae cu dizabilitati, 5 studio-uri si 32 de apartamente. Toate camerele sunt dotate cu balcon, aer conditionat, telefon in camera si in baie,TV, wireless, masa cu fotoliu / sofa, birou, minibar, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, oglinda.


Info : parcarea este contra cost 10leva/ masina/zi si se achita la hotel, nu se poate rezerva/garanta din agentie, sezlongurile si umbrelutele pe plaja - contra cost : 8 leva/zi - fiecare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.