Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND BEACH


Descriere

Foarte bine 8.3 Booking.com Hotelul se afla la cativa metri de centrul pitoresc al statiunii Limenaria si la cativa metri de plaja cu nisip. Recomandat celro care isi doresc o vacanta relaxanta la malul marii. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet continental sau demipensiune (meniu la alegere din mai multe preparate). Hotelul are un restaurant si un bar.

Localizare
Hotelul se afla la numai cativa metri de plaja cu nisip, la mica distanta de centrul statiunii Limenaria, cu magazine si taverne. Capitala insulei, Limenas, se afla la 30 minute de mers cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: sala TV comuna, inchiriere masini si biciclete, acces gratuit la internet WIFI, parcare, facilitati pentru copii, darts (contra cost), biliard (contra cost), restaurant, bar.