Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARANTON BEACH HOTEL


Descriere

Foarte bine 8.3 Booking.com Hotelul este situat pe plaja, intr-o zona linistita, inconjurat de vegetatie, la 4 km de Paradise Beach si 8 km de Golden Beach. Datorita amplasarii sale este recomandat celor care doresc o vacanta relaxanta. Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun (07:30-10:00) si cina (18:00-21:00) bufet in restaurantul principal. Hotelul are un restaurant A la carte, un bar principal, un snack bar si un bar la piscina.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, centru fitness, darts, biliard (contra cost), sala de jocuri, sauna (contra cost), inchiriere biciclete. In apropierea hotelului exista o herghelie unde se pot lua lectii de calarie.

Localizare
Hotelul este amplasat pe malul marii, in satul Koinira, la 4 km de Paradise Beach, 8 km de Golden Beach si Skala Potamia. Portul Limenas este la 74 km. Pe plaja cu nisip si pietricele sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul are receptie, restaurante, baruri, piscina pentru adulti si pentru copii, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si pe plaja, prosoape pentru plaja (se solicita 20 eur garantie), facilitati pentru copii, sala de fitness (contra cost), sala comuna cu TV, mini market, magazin de suveniruri, sala de jocuri, acces gratuit la internet WIFI, parcare, room service, lift, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, spalatorie, curatatorie, calcatorie, sauna. Sunt acceptate animalele de companie (la solicitare, fara costuri suplimentare).