Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AZURE RESORT & SPA


Descriere

Azure Resort & Spa 5* este localizat in zona Tsilivi, pe coasta de este a insulei Zakynthos, in apropierea plajei. Tsilivi este una dintre cele mai cautate statiuni de catre familii pentru plaja de nisip, organizata cu sezlonguri si umbrele, intrarea lina in mare, apa cristalina, sporturi de apa, baruri si taverne. *Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare:
Azure Resort & Spa 5* este situat in zona Tsilivi, pe coasta de est a insulei Zakynthos, in apropierea plajei, la 4 km de oarsul Zakynthos. In centrul statiunii exista numeroase restaurante unde se poate servi o larga varietate de mancaruri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de 3 piscine (2 exterioare si 1 interioara), 2 baruri la piscina, 1 lobby bar, restaurant bufet, restaurnat a la carte, receptie 24h, parcare, sala de gimnastica, coafor, Spa, sauna, wi-fi in toate zonele hotelului, magazin, ping pong, inchirieri masini/yahturi (la cerere), manichiura, pedichiura, masaj (la cerere).